Doprajte si ku dňu žien masáž, saunu či bahenný zábal

  • Kultúra a spoločnosť
  • 28. februára 2017, 19:25
  • Autor:am

Oteplenie po mínusových teplotách môže na každého človeka vplývať rozdielne. Kým ktosi môže byť nabitý energiou, na iného doľahne jarná únava. Dámy okrem iného čaká i jarné upratovanie, starostlivosť o záhradku a mnoho ďalších povinností. No keďže toho majú na pleciach skutočne dosť, oddýchnuť a zrelaxovať sa po zime znie ako dobrý nápad. Napríklad aj pri príležitosti výnimočného sviatku, akým je nadchádzajúci Medzinárodný deň žien.

Po zime môže byť pokožka tela vysušená, čo sa však dá napraviť používaním kozmetických prípravkov, telových krémov zameraných na udržanie hydratovanej pokožky a dodržiavaním správneho pitného režimu. Prechod z mrazivých teplôt ovzdušia na príjemnejšie a ešte k tomu oslava žien je však pre dámy ten správny čas na venovanie si „chvíľky pre seba“. Horúci kúpeľ či masáž od partnera znie príjemne, no zbaviť sa stresu z každodenných povinností sa dá najlepšie práve v zariadení, kde sa o človeka postarajú kráľovsky. A kde inde by mali ženy stráviť svoj sviatok, ak nie v piešťanských kúpeľoch?

Ak sa, dámy, rozhodnete zavítať do pýchy kúpeľného mesta, môžete si vybrať z viacerých stredísk. „Procedúry si klientka môže vybrať vo všetkých kúpeľných domoch, ktoré ležia na Kúpeľnom ostrove, a to Irma Health Spa, Balnea Health Spa, Napoleon Health Spa, Pro Patria Health Spa,“ povedala Andrea Platková, marketingová manažérka Slovenských liečebných kúpeľov Piešťany.

Ak by ste si chceli vychutnať wellness, zavítajte do prvých dvoch spomenutých zariadení. „Klientky si môžu vybrať z ponuky kozmetických procedúr s prírodnou kozmetikou v Irma Health Spa, ako napríklad ručné pleťové ošetrenia, prístrojové ošetrenia pleti a celého tela, napríklad píling z papáje alebo mangového extraktu, taktiež ošetrenie na zoštíhlenie a spevnenie. Vitamínový zábal, Detox Masáž Khanya, Scen Tao si môžete dopriať s kozmetikou v Balnea Health Spa,“ uviedla Lucia Arbetová, manažérka Irma Health Spa.

Výber procedúr je rôzny v jednotlivých kúpeľných domoch. „Unikátom pre kúpele je procedúra Zrkadlisko a Bahnisko so suchým zábalom. Jedinečné účinky termálnej vody a sírneho bahna si vychutnáte v Irma Health Spa v Napoleonských kúpeľoch a v Pro Patrii,“ prezradila L. Arbetová.

Relaxovať môžete aj formou kráľovského kúpeľa De Luxe a aromatického kúpeľa. Dostupné sú i mnohé druhy masáží, napríklad relaxačná aromatická, relaxačná masáž hlavy a šije, kráľovská masáž De Luxe. Užiť si môžete aj kolekciu kahančekových masáží Danubius Magic a Danubius Magic GOLD, kde si môžete vybrať z rôznych relaxačných a upokojujúcich vôní. „Novinkou v kúpeľnom dome Irma Helath Spa je jedinečná čokoládovo-medová masáž,“ dodala manažérka Irma Health Spa, podľa ktorej je táto masáž vhodná na relaxáciu. Ak však chcete spevniť pokožku, využiť môžete napríklad kávovú masáž. Ak si chcete dopriať wellness, navštíviť môžete Vodný a Saunový svet v hoteli Danubius Health Spa Resort Esplanade, kde máte k dispozícii vonkajší a vnútorný bazén a sauny typu fínska, infra a parná.

Na žiadnu procedúru či wellness sa nemusíte zvlášť pripravovať, no pokiaľ si chcete dopriať oddych bez stresu, je lepšie si všetky procedúry vopred telefonicky, e-mailom alebo osobne objednať. Ak potrebujete poradiť, na recepciách kúpeľných domov vám pomôžu. Platí však, že ak ste prechladnutá, mali by ste návštevu kúpeľov zvážiť. Väčšinu procedúr, dokonca ani kozmetických, neodporúčajú absolvovať ani tehotným ženám. Ak vám však chýba len relax a regenerácia, pokojne si môžete naplánovať na jedno popoludnie aj viacero procedúr a domov budete odchádzať ako znovuzrodená.

KU KRÁSE STAČÍ LEN JEDNA SMS


Oddýchnite si a zrelaxujte v Slovenských liečebných kúpeľov Piešťany zapojením sa do súťaže o 45-minútové zoštíhľujúce ošetrenie Techni spa a 50-minútovú čokoládovo-medovú masáž. Stačí poslať SMS v tvare: win(medzera)slk(medzera)telefónne číslo na skrátené číslo 6660 do piatka 3. marca do 12.00 h. Cena spätnej sms je 1,20 € s DPH. Dvoch výhercov budeme telefonicky kontaktovať. Službu sms poskytuje A SMS, s.r.o.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava