Dámy, viete ako sa stanete kráľovnou nastávajúceho leta?

  • Spravodajstvo
  • 9. júna 2017, 08:15
  • Autor:am

Z pochmúrneho obdobia sme sa preniesli do času farieb, slnka a pozitívnej energie, čo sa odráža i na voľbe módnych kúskov. Dámy vyťahujú šaty, sukne či klobúky a s prvým bronzom na pokožke pútajú pozornosť azda každého muža.

Ako sa stať kráľovnou leta? Majiteľka predajne The Queen na Teplickej ulici v Piešťanoch, kde ponúkajú výhradne dámske oblečenie určené predovšetkým pre ženy sledujúce súčasné trendy, prezradila ženám, ako byť štýlové v každom veku: „Keďže sa nám blíži leto, dámy siahajú najmä po pastelových farbách, ktoré túto sezónu ovládli a, samozrejme, voľnejšie a pohodlnejšie strihy ideálne na horúce letné večery.“

Čo sa týka motívov, kvetinové vzory určite toto leto nič nepokazia. Každá žena by však mala mať vo svojom šatníku to, v čom sa cíti pohodlne a atraktívne. Prílišné odhaľovanie sa je veľmi individuálnou záležitosťou, závisí totiž od preferencií danej milovníčky módy a príležitosť, na ktorú si outfit volí. V letných mesiacoch sa však najviac odporúčajú na bežné nosenie jednoznačne šaty, ktoré dokážu byť veľmi pohodlné a zároveň ženské. A aké sú trendy v doplnkoch? „Jednoznačne je tento rok plný nášiviek a nažehľovačiek, ktoré nesmú chýbať na hocakom kuse oblečenia. Veľmi štýlové sú stále i chokre, teda štýlové náhrdelníky, alebo rôzne prívesky na kabelky.“ Rovnako i plavky, šaty, okuliare a klobúky by nemali chýbať ani v kufri pred začínajúcou letnou dovolenkou.

A ak sa večerná prechádzka po meste či pláži natiahne, neodporúča sa žiadny konkrétny módny kúsok. Dámy by si však mali vziať so sebou partnera, ktorý im ochotne ponúkne svoje sako.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava