Aupark zmodernizuje parkovisko, zmení sa cenník

  • Spravodajstvo
  • 20. októbra 2017, 08:46
  • Autor:ts/inz

Zákazníkov nákupného centra Aupark v Piešťanoch čakajú novinky. Parkovanie bude komfortnejšie, pribudne niekoľko nových pomocných prvkov, ale zmení sa aj výška parkovného. Zmeny v poplatkoch budú platiť od 1. novembra tohto roka.

Doteraz platilo, že vstup na parkovisko stál 50 centov, pričom prvých 10 minút bolo zdarma. Cenník sa mení nasledovne: 50 centov budú stáť prvé tri hodiny parkovania a za každú ďalšiu začatú hodinu sa bude platiť 1 euro. Majitelia zvýhodnených parkovacích kariet budú mať zľavu pri parkovaní nad 3 hodiny, každá ďalšia začatá hodina bude stáť 80 centov.
Na oplátku zákazníci dostanú k dispozícii vyšší štandard a lepšiu vybavenosť pri parkovaní. Vodiči si už určite všimli novo osadenú LED informačnú signalizáciu voľných parkovacích miest. K lepšiemu sa zmení aj celková navigácia medzi 390 parkovacími miestami (nové vodorovné značenie či osvetlenie), parkovacie platobné stanice budú označené viditeľnejšie a načítanie lístkov pri výjazde bude jednoduchšie.
Nuž a napokon dobrá správa pre majiteľov motoriek – pribudne nové státie pre motocykle. Parkovisko patriace Auparku patrí teda k najmodernejším svojho druhu (poskytuje napríklad aj nabíjanie pre elektromobily), je 24 hodín denne pod dohľadom.
„Nové zmeny prispejú k jednoduchosti a prehľadnosti systému, pre vodiča bude nájdenie voľného parkovacieho miesta opäť jednoduchšie. Aupark sa novinkami snaží o to, aby parkovacie miesta slúžili primárne najmä nakupujúcim zákazníkom, pretože tak ako aj v iných mestách s nedostatkom parkovacích miest, i v Piešťanoch niektorí návštevníci centra využívajú náš shopping na dlhodobé parkovanie,“ vysvetľuje riaditeľ centra Zoran Macháček.
Všetky dôležité informácie si nájdu návštevníci Auparku na stránke www.auparkpiestany.sk.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Valér, zajtra Jela