A. Trajan „skrášľujú“ preplnené kontajnery

  • Spravodajstvo
  • 17. septembra 2015, 13:04
  • Autor:th

Obyvatelia sídliska Adam Trajan v Piešťanoch sa sťažujú, že takmer na celom sídlisku majú už dlhšiu dobu preplnené kontajnery na separovaný zber.

Minulotýždňový redakčný prieskum terénu sťažnosť potvrdil, preto sme požiadali hovorkyňu mestského úradu Evu Bereczovú, aby k situácii zaujala stanovisko: „Zberová spoločnosť Marius Pedersen vyváža odpad zo zberných nádob na kovy podľa harmonogramu štyri razy ročne. Počas tohto leta sme však na základe podnetov od obyvateľov zistili, že nádoby sú preplnené. Nakoľko zberová spoločnosť plánovala odpad z nádob vyniesť až 3. októbra, požiadali sme ju, aby vývoz zabezpečila v skoršom termíne. Mimoriadny vývoz nádob na kovy sa tak po dohode uskutoční v sobotu 12. septembra, pričom nasledujúci naplánovaný vývoz je presunutý na koniec októbra. Zároveň prehodnotíme harmonogram na rok 2016. Interval vývozu zvýšime najmä počas letných mesiacov.“ Mimoriadny vývoz sa mal konať tesne po redakčnej uzávierke. Či sa tak naozaj stalo, pri čítaní týchto riadkov už vieme, pri ich písaní sme v to verili.

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 38, ktoré je v predaji od 16. septembra.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava