Novicov pasovali za prvákov

  • Spravodajstvo
  • 23. novembra 2017, 08:50
  • Autor:Jozef Vojčiniak

Imatrikulácia študentov piešťanského gymnázia Pierra de Coubertina sa po naškrobenom úvode zmenila na vtipné súťaže a následnú spontánnu zábavu mládežníkov. Slávnosť oficiálneho potvrdenia prijatia študentov prvých ročníkov za svojich im zorganizovali tretiaci spolu s vedením gymnázia v pondelok 13. novembra v priestoroch Hotelovej akadémie Ľudovíta Wintera.

Po študentskej hymne a príhovore riaditeľky gymnázia Miroslavy Hankovej študenti zložili slávnostný sľub, ktorý ich starší spolužiaci poňali hlavne vtipne. A tak novici v stave študentskom museli spečatiť svojím „áno“ takmer nesplniteľné sľuby, prezúvanie sa pred vstupom do triedy, nepoužívanie mobilov počas vyučovania či systematické pripravovanie sa na vyučovanie z hodiny na hodinu.
Ďalší program v réžii tretiakov priniesol krátky hudobný a tanečný vstup a prišli na rad vtipné súťaže pre dvojice z jednotlivých tried v hádaní chutí potravín so zaviazanými očami, v kŕmení spolužiakov jogurtom naslepo, hádaním predmetov poslepiačky len na základe hmatu i v spievaní karaoke. A práve táto súťaž priniesla najviac zábavy, čo zdokumentovalo aj naše video.
Aby program nemuseli novici absolvovať s prázdnym žalúdkom, pripravili im ich študentskí kolegovia z hotelovej akadémie skvelú večeru. Úžasný večer pokračoval diskotékou a všetci sa napokon dobre naladení pobrali v riadnom termíne domov, pretože na druhý deň škola pokračovala a na gymnáziu sa lajdáckosť neodpúšťa.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel