Na Holubyho otvorili dvere novým žiakom

  • Mladí dnes / Školy
  • 21. marca 2018, 06:41
  • Autor:am

Základná škola Holubyho v Piešťanoch vítala vo štvrtok 15. marca nielen svojich žiakov, ale aj návštevníkov, záujemcov o štúdium a ich rodičov. Zorganizovali tu totiž tradičný deň otvorených dverí.

Tento rok sa rozhodli privítať návštevníkov počas bežného vyučovacieho dňa. „Deň otvorených dverí sme pripravili najmä pre rodičov budúcich prváčikov, aby sa pozreli, ako prebieha vyučovanie, prezreli si priestory a videli program v škole,“ uviedla zástupkyňa riaditeľa Elena Kubániová.
Nahliadnuť teda mohli do bežných tried, počítačových učební aj odborných učební na vyučovanie geografie, fyziky, chémie, biológie. Na asfalte školského dvora bola nachystaná dopravná výchova, kde si mohli vyskúšať jazdu zručnosti. Krúžkovou činnosťou to žilo v telocvični.
Deti si zahádzali basketbalkami, ale mohli si tiež zastrieľať na terče. Okrem toho si tamojší žiaci pripravili výstavku formou veľkonočných trhov, kde prezentovali a predávali výrobky, ktoré v škole zhotovili.
Rodičia záujemcov sa najmä v tejto časti pristavovali a kochali sa pestrými farebnými dekoráciami, preto výstavu pre veľký záujem ponechali prístupnú aj na druhý deň. Ak ktosi nemohol školu vo štvrtok navštíviť, môže tak urobiť kedykoľvek a vedenie mu určite bude nápomocné. 

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín