Svetoznáma tanečná show v Kúpeľoch Piešťany už túto sobotu

  • Šport / Ostatné športy
  • 10. marca 2016, 14:32
  • Autor:ts

Svetoznáma tanečná súťaž Dance Star sa v rámci svojho svetového turné už po štvrtýkrát zastaví aj v Kúpeľoch Piešťany, aby tu objavila tie najväčšie talenty spomedzi slovenských tanečníkov.

Dance Star Slovakia 2016 je súťaž, do ktorej sa môžu zapojiť všetky tanečné školy na Slovensku a kvalifikovať sa tak na veľké svetové finále World Dance Masters 2016, ktoré sa uskutoční od 25. do 29. mája 2016 v chorvátskom Poreči.

Všetky turnaje v rámci Dance Star svetového turné sú uznané ako jedinečné a vysoko profesionálne turnaje, kde sa všetky tanečné školy majú možnosť prezentovať pred eminentnými a renomovanými svetovými porotcami.

V rámci Dance Star Slovakia si organizátori pripravili aj špeciálny program – veľkolepú Gala Show, kde vystúpia tí najlepší z najlepších. Ako špeciálny hosť vystúpi muzikálová hviezda Elien Wawrzyniak, ktorá momentálne stvárňuje jednu z hlavných úloh v muzikále Kabaret na svojej domovskej scéne divadla Staatstheater Darmstadt. Elien pôsobí nielen ako speváčka a tanečníčka ale aj pedagogička a porotkyňa vo viacerých medzinárodných tanečných súťažiach.

Tanečná Gala show sa uskutoční v Kongresovom centre na Kúpeľnom ostrove v sobotu 12. marca 2016 so začiatkom o 19:30 hodine.

Vstupenky je možné zakúpiť na všetkých hotelových recepciách Slovenských liečebných kúpeľov Piešťany, poprípade si ich môžete rezervovať na telefónnom čísle 033 775 2146, 0902 962 009 alebo prostredníctvom e-mailu na centrum@spapiestany.sk.

Tanečné školy vyberajú do tejto medzinárodnej súťaže svoje najzaujímavejšie čísla v rôznych tanečných štýloch, čo sľubuje nezabudnuteľný zážitok a rozprúdi krv v žilách aj divákom.

Dance Star Slovakia

Sobota 12. 3. 2016 o 19:30 h.

Kongresové centrum Kúpeľov Piešťany

Kúpeľný ostrov, Piešťany

Vstupné: 10 EUR

Slovenské liečebné kúpele Piešťany, to je zdravie a relax pre každého!



Slovenské liečebné kúpele Piešťany už viac ako 200 rokov patria k popredným európskym kúpeľom v liečbe reumatizmu, rehabilitácii pohybového aparátu a nervového systému. Unikátne prírodné zdroje, ktorými sú liečivé sírne bahno a termálna minerálna voda, sú preslávené svojimi blahodarnými účinkami po celom svete. Charakter a podstatu Slovenských liečebných kúpeľov Piešťany, overenú niekoľkými generáciami, vystihuje neodmysliteľný symbol kúpeľov, ktorým je známa socha barlolámača.

Po absolvovaní liečby sa barla, ako pomôcka pre podlomené zdravie človeka, stáva obvykle nepotrebnou. Človek je opäť plný síl, zdravia a pohody a vedia o tom ľudia nielen na Slovensku, ale aj po celom svete.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava