Po javisku lietali bosorky aj akrobatky

  • Šport / Ostatné športy
  • 21. júna 2017, 09:37
  • Autor:am

Blížiaci sa koniec školského roka opäť priniesol záverečný koncert talentovaných detí. Žiaci zo Súkromnej základnej umeleckej školy v Piešťanoch v utorok 13. júna predviedli na pódiu Domu umenia, čo sa za uplynulé mesiace driny naučili.

Koncert pozostával z tridsiatky tanečných i hudobných čísiel. Pohybovo zdatné deti sa predviedli s baletnými i modernými choreografiami, ukázali aj vtipné bosorácke kostýmy alebo akrobatické prvky, keď vyhadzovali svojich spolužiakov do vzduchu. Hudobníci potešili všetky uši ľahkými tónmi vylúdenými z huslí, keyboardu či vlastného hrdla. „Na vystúpenie sme sa priebežne pripravovali počas druhého polroka,“ prezradila učiteľka tanečníkov Lucia Danišová. „Máme veľa šikovných žiakov a veľmi sa z nich tešíme. Taktiež máme obrovskú podporu rodičov, čo si nesmierne vážime a ženie nás to dopredu,“ dodala pedagogička.

I keď záverečný koncert by mal znamenať ukončenie niekoľkomesačnej námahy, žiaci tanečného odboru ešte oddychovať nebudú. Čakajú ich totiž majstrovstvá Európy, na ktoré sa musia usilovne pripravovať, aby si prázdniny vychutnali s pocitom úspechu.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín