Kniha týždňa: Prázdne miesto

  • Kultúra a spoločnosť
  • 8. apríla 2013, 07:06
  • Autor:red

Dávame do pozornosti vynikajúci román Prázdne miesto . Prvá kniha pre dospelých z pera jedinečnej rozprávačky príbehov J.K. Rowlingovej. Vydalo vydavateľstvo Plus, 2013.

Prázdne miesto je veľkolepý a vynikajúco napísaný román o súčasnej spoločnosti. J.K. Rowlingová vytvorila fascinujúci svet s postavami, v ktorých zaručene spoznáte vlastných susedov. Šarvátky a divoké konflikty otriasajúce životmi ľudí v Pagforde sú plné vášní, ktoré zasahujú aj každého z nás.
J. K. Rowlingová je autorkou série siedmich kníh o Harrym Potterovi, ktorá vychádzala v rokoch 1997 – 2007. Knihy vyšli v dvesto krajinách, boli preložené do 74 jazykov a predalo sa ich viac ako 450 miliónov. Na základe série vzniklo osem filmov.
Spisovateľka je nositeľkou mnohých ocenení vrátane Radu Britského impéria, ktorý jej udelila kráľovná Alžbeta II. za zásluhy o detskú literatúru, španielskej ceny princa astúrskeho, francúzskeho Radu čestnej légie a najvyššieho ocenenia pre autorov detských kníh ceny Hansa Christiana Andersena.  Angažuje sa v mnohých charitatívnych hnutiach, vrátane podpory znevýhodnených detí.
Uvedený knižný titul si môžete zakúpiť v kníhkupectve Centrum knihy(Bene Libri), Winterova31(bývalý Mliečny bar), 921 01 Piešťany. Tel: 033/7730541 www.centrumknihy.sk

Taktiež si môžete uplatniť zľavu  s 10%  kupónom, ktorý nájdete v regionálnom týždenníku Piešťanský týždeň pod článkom „ Kniha týždňa“.
0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava