Kniha týždňa: Michal Hvorecký – Wilsonov

  • Kultúra a spoločnosť
  • 12. októbra 2015, 08:17
  • Autor:mg

Dávame do Vašej pozornosti knižnú novinku Wilsonov(Michal Hvorecký). Vydalo vydavateľstvo Albert Marenčin – Vydavateľstvo PT. Kultová knižná predloha celovečerného filmu.

Roku 1923 sa v židovskej štvrti Wilsonova stanú štyri brutálne vraždy. Bezradná polícia si na pomoc zavolá newyorského detektíva Aarona Fooda. Američan nezvyčajnými a mimoriadne drsnými metódami vyšetruje okultné zločiny vo veľkomeste, ktorého história je celkom iná, než si myslíte. Novela pripomenula zabudnutú kapitolu dejín hlavného mesta, v ktorom pred sto rokmi vedľa seba žili Nemci, Maďari, Židia a menšina Slovákov.

Príbehy s tajomstvom o Bratislave, láske, umení a smrti. Vyveziete sa na ufo na dunajskom moste a zažijete zlomovú udalosť dejín svetového divadla. Zájdete do atómového bunkra, kde v kultovom klube nastane divoká noc. Takto ste ešte neznámu stredoeurópsku metropolu nečítali.

Kniha obsahuje ďalšie tri poviedky s tajomstvom o Bratislave, láske, umení a smrti.
Uvedený knižný titul si môžete zakúpiť v kníhkupectve Centrum knihy,Winterova31(bývalý Mliečny bar), 921 01 Piešťany. Tel: 033/7730541
 www.centrumknihy.sk  fb: Centrum knihy
Taktiež si môžete uplatniť zľavu  s 10%  kupónom, ktorý nájdete v regionálnom týždenníku Piešťanský týždeň pod článkom „Kniha týždňa“.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín