Kniha týždňa: Kamil Peteraj – Milujte sa s láskou

  • Kultúra a spoločnosť
  • 29. septembra 2014, 07:58
  • Autor:mg

Dávame do pozornosti jedinečnú knižnú novinku. Vydalo vydavateľstvo Ikar.

Inšpiromat na každý deň aj na každú nočnú hodinu. Art/forizmy, gregérie, bon/mottá či iné trefné poznámky známeho slovenského básnika a textára vás pobavia, potešia a donútia zamyslieť sa nad tým, čo všetko život prináša.
Viaceré múdrosti svedčiace o Peterajovej intelektuálnej sile, postrehu a kreativite si hneď zapamätáte, niektoré už kolujú a zľudoveli.

Táto výnimočná knižka so skvelou grafickou úpravou Lubomíra Šedivého vás zaručene vzruší, poteší a nájde si trvalé miesto vo vašej knižnici.

Pár viet z pera Kamila Peteraja:

Štyri najsilnejšie slová, ktoré som čítal:

Zakrvavený umierajúci trojročný chlapček sediaci na ruinách domu v sýrskej vojne vzlykavo a vyčítavo: Všetko to poviem bohu!

Babie leto je priesvitný mohérový sveter, ktorý si oblečie príroda, keď ju strasie prvá zima.

Keby noviny začali písať pravdu,
ľudia by ich podozrievali,
že si vymýšľajú samé klamstvá.

Uvedený knižný titul si môžete zakúpiť v kníhkupectve Centrum knihy,Winterova31(bývalý Mliečny bar), 921 01 Piešťany. Tel: 033/7730541www.centrumknihy.skTaktiež si môžete uplatniť zľavu  s 10%  kupónom, ktorý nájdete v regionálnom týždenníku Piešťanský týždeň pod článkom „Kniha týždňa“.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava