Záver jazzového roku v Kursalone

  • Kultúra a spoločnosť
  • 23. novembra 2015, 16:39
  • Autor:ts IJP

Netradične aj v netradičnom termíne končíme sezónu. Na siedmom ročníku festivalu Doda Šošoku máte možnosť aj tento rok vidieť a počuť naživo špičkový slovenský jazz s medzinárodnou príchuťou. Neváhajte, príďte 4.-5. decembra do Art Jazz Gallery Kursalon Piešťany.

O kvalite česko–slovenského Big bandu Matúša Jakabčica nik nepochybuje. Príďte v piatok 4. decembra na 19:30 hod. a zistíte aj vy. Big Band v klube to je zážitok, najmä ak sú jeho členmi vynikajúci českí a slovenskí hudobníci, ktorých sa Matúšovi Jakabčicovi, akoby zázrakom podarí dať každý rok dokopy.

Milovi Suchomelovi sa podaril opäť skvelý projekt. Sax in the City ktorý bude znieť v podaní Mila Suchomela, Pavla Berezu, Cuca Gajlíka, Juraja Rašiho a ďalších, vás určite nechá zabudnúť na každodenné starosti.

Sobota 5. decembra od 19:30 hod. bude patriť dvom formáciám, ktoré zapĺňajú kluby a sály. Neuveriteľnú súhru a ľahkosť Roba Ragana, Klaudia Kováča a Petra Solárika, teda Nothing But Swing, treba zažiť viac krát ako raz za rok.

A na záver festivalu bude v Art Jazz Gallery určite husto. Rado Tariška si pozval a  opäť po čase privedie do Piešťan svetového pianistu z Venezuely Benita Gonzalesa, na kontrabas hosťa z Maďarska Gyorgy Orbana a dnes už medzinárodne uznávaného bubeníka Davida Hodeka.

Tešíme sa na vás. Hocikedy za dva večery 28 špičkových hudobníkov neuvidíte.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 18. apríla 2024
Meniny má Valér, zajtra Jela