Vladimir Kostadinovic Mindedness feat. Seamus Blake už v piatok v Kursalone

  • Kultúra a spoločnosť
  • 19. apríla 2017, 08:40
  • Autor:ts

Pozývame Vás na koncert, ktorý sa uskutoční 21.apríla o 20:00 hod. v Art Jazz Gallery. Predstaví sa Vám Vladimir Kostadinovic Mindedness feat. Seamus Blake. Do Art Jazz Gallery sa vráti v exluzívnej zostave. Spolu s ním si zahrajú vynikajúci zahraniční hudobníci.

Vladimir Kostadinovic – pochádza zo Srbska a je to všestranný bubeník, kapelník, skladateľ a aranžér,ktorý začal svoje hudobné vzdelanie vo veku piatich rokov, keď začal študovať klasický akordeón, neskôr začal hrať na bicie. V súčastnosti je jeden z najlepších európskych jazzových bubeníkov . Je držiteľom ceny Jimmy Woode competition Awards.

Seamus Blake – je vynikajúci saxofonista, ktorý sa narodil v Londýne, ale po skončení Berklee School of Music sa presťahoval do NY. V roku 2002 vyhral the Thelonious Monk International Saxophone Competition. V súčasnosti patrí medzi najvyhľadávanejších jazzových saxofonistov.

Milan Nikolič – srbský hráč na kontrabas, študoval na prestížnej jazzovej univerzite v rakúskom Grazi.

Bjorn Solli – je momentálne jedným z najpoprednejších nórskych jazzových gitaristov. Posledných 5 rokov strávil v NY, kde spolupracoval s poprednými jazzovými hudobníkmi.

Tešiť sa teda môžete na poriadnu zahraničnú jazzovú nádielku.

Vstupné: 3,- €

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín