Interpret najhranejšieho hitu vystúpi v Piešťanoch

  • Kultúra a spoločnosť
  • 23. mája 2017, 13:38
  • Autor:red

Či už vám jeho meno niečo hovorí, alebo nie, jeho najväčší hit Human už každý z vás zaručene počul. Tento pán má totiž na konte aktuálne jednu z najhranejších skladieb európskych rebríčkov. Skladba sa v priebehu posledného polroka v éteri vyšplhala na č. 1 v hitparádach 12 krajín Európy, vrátane Slovenska i Česka.

Po Bastille, Skindred, Gogol Bordello, Slot a Karlovi Gottovi pribudol medzi zahraničných hostí najväčšieho rockového festivalu na Slovensku – Topfest – jeden z najväčších hudobných objavov súčasnosti, Rag´n´Bone Man. V piatok 30. júna sa na piešťanskom letisku predstaví poriadne silné meno – spoluautor a interpret aktuálneho megahitu Human, jeden z najhranejších spevákov súčasnosti. Táto skladba sa na Youtube blíži k magickým 140 miliónom zhliadnutí.

Anglický spevák a skladateľ, vlastným menom Rory Graham, sa narodil 29. januára 1985. Hudbe sa začal venovať v 15 rokoch. Po sérii drum´n´bassových, hip-hopových a speváckych experimentov a po troch EP nahrávkach (Bluestown – 2012, Wolves – 2014, Disfigured – 2015) vstúpil v júli 2016 na scénu vo veľkom štýle so svojím prelomovým singlom Human. Skladba ho raketovo vystrelila do prvej hudobnej ligy, okamžite ovládla európske hitparády a z Rag´n´Bone Mana urobila aktuálneho kráľa rádiových rebríčkov. Rovnomenný album Human oficiálne vyšiel len nedávno, pod krídlami renomovaného vydavateľstva Columbia Records. Dlhoočakávaný albumový debut v sebe snúbi tradičné žánre – na svoje si prídu fanúšikovia blues, folku, soulu, ale tiež popu či rocku.

Aktuálne je Rag´n´Bone na koncertnom turné po Veľkej Británii, ktoré je beznádejne vypredané. Koncom júna si na piešťanskom letisku môžete spoločne s ním zaspievať, že aj vy ste len človek.

Predpredaj vstupeniek v sieťach Ticketportal a Predpredaj.sk za zvýhodnenú cenu 50 eur!

VYHRAJTE LÍSTKY NA TOPFEST – 1. KOLO



Od tohto vydania Piešťanského týždňa pripravujeme pre vás súťaž o štyri lístky na najväčší rockový festival Topfest, ktorý sa uskutoční na piešťanskom letisku v dňoch 30. júna až 1. júla 2017. Každý týždeň vyhráva jeden výherca.

Do súťaže sa zapojte zaslaním SMS v tvare: win(medzera)topfest(medzera)telefónne číslo na skrátené číslo 6660. O prvú permanentku súťažíte do nedele 28. mája do 20.00 h. Cena spätnej SMS je 1,20 € s DPH. Výhercu budeme telefonicky kontaktovať. Službu SMS poskytuje A SMS, s.r.o.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín