Aktualizované: Eugen Vizváry & Juraj Griglák Concept privítajú exluzívneho hosťa Anitu Soul

  • Kultúra a spoločnosť
  • 20. februára 2017, 14:17
  • Autor:ts

V tejto formácii Vám predstavia mnohé piesne vo svojsky prerobených aranžmánoch. Nebude chýbať ani Anitin nový singel Only God Can Judge Me, ktorý vyšiel ešte len 16. februára. Na tejto piesni sa podieľal aj samotný Eugen Vizváry a americký bubeník Chris Dave. Výsledkom tejto spolupráce je zaujímavý mix žánrov na pomedzí súčasného R&B, neo soulu a jazzu. Určite sa máte na čo tešiť.

Eugen Vizváry pochádza z hudobníckej rodiny. Absolvoval ĽŠU v Bratislave, hru na klavír. Počas štúdia sa zúčastnil viacerých klavírnych súťaží s poprednými umiestneniami. Navštevoval súkromné štúdium hry na klavír v Budapešti, so zameraním na jazz. Patrí k najvyhľadávanejším klavíristom v Slovenskej a Českej republike. Jeho hudobná činnosť spočíva najmä v práci v hudobných štúdiách, komponovaním, aranžovaním, pôsobí aj ako producent a účinkuje v rôznych Televíznych Shows.

Spolupracuje s mnohými poprednými umelcami, medzi ktorých patria napr. Poogie Bell, Braylon Lacy, Reggie Washington, Oskar Rózsa, Martin Valihora, Anita Soul, Michal Bugala, Štefan Bugala, Mária Bundová, Tina, Rytmus, Marcel Palonder, Juraj Griglák, Marián Čekovský, Miroslav Žbirka, Nela Pocisková, Misha, Robo Opatovský, David Koler, Robo Papp, Robert Vizvári, Dávid Hodek, Radovan Tariška, Ondrej Štveráček, Branislav Kostka, Eugen Botoš, Juraj Gregorík a mnohí iní.
Juraj Griglák

Juraj Griglák pochádza rovnako z hudobníckej rodiny. Juraj chodil na ĽŠU na klavír, od 12 rokov hral aj na bicích nástrojoch a gitare. Študoval kontrabas na Konzervatóriu v Bratislave. Je vyhľadávaným štúdiovým hráčom, nahral viac ako 60 CD. V súčasnosti vedie svoj projekt Juraj Griglák & Company a je členom skupiny Miss Moravia, Boris Čellár Trio, Martin Valihora Trio, Anita Soul Band, Nikolaj Nikitin Quartet. Príležitostne spolupracuje s newyorskym gitaristom Ronom Affifom, Frank McCombom a Poogie Bell Bandom. Je nositeľom Ceny Ladislava Martoníka ako jazzman roka 1994. Pôsobí aj ako lektor na jazzových kurzoch doma i v zahraničí.
Dávid Hodek

Dávid Hodek začal s hudbou už v útlom veku. Bicie ho očarili už od troch rokov. Prvýkrát sa predstavil verejnosti ako štvorročný v bluesovej formácii HDB. Skutočnosť, že ide o veľký talent, potvrdil v Budapešti Vilmos Jávori, lektor na strednej odbornej hudobnej škole, kde študoval ako 5-6 ročný.

Prezentuje sa na mnohých koncertoch, festivaloch či benefičných akciách nielen na Slovensku, ale aj v zahraničí, kde mal možnosť zahrať si s poprednými muzikantmi z medzinárodnej hudobnej scény. Išlo napr. o hudobníkov ako Radovan Tariška, Ondrej Krajňák, Tomáš Baroš, Juraj Bartoš, Juraj Griglák, Tomáš Gajlík, Oskar Rózsa, Viktor Tóth, Béla Lattmann, Harry Sokal, Ryan Carniaux, Stephan Wood, Chris Parker, Mark Kelly a iní.

V roku 2008 založil formáciu Dávid Hodek Quartet s ktorou vydal aj album THE FIRST. Ako 12 ročný bol ocenený prestížnou cenou Talent Of The Year 2009. Okrem bicích sa od 5. rokov venuje aj hre na klavíri.

Vstupné : 5€

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je utorok 23. apríla. Tento deň je Svetovým dňom kníh a autorských práv. Meniny má Vojtech.
  • 23.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 22. apríla. Tento deň je Dňom zeme a Svetovým dňom modlitieb za kňažské a rehoľné povolania. Meniny…
  • 22.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
utorok, 23. apríla 2024
Meniny má Vojtech, zajtra Juraj