Velikáni umenia v Dome umenia

  • Kultúra a spoločnosť
  • 3. apríla 2018, 08:36
  • Autor:mo

V rámci Prehliadky francúzskeho filmu Crème de la Crème 5 bola v Dome umenia v marci uvedená ocenená dráma Ismaelove prízraky.

V apríli to budú ďalšie tri filmy z umeleckého sveta, ktoré divákovi priblížia život troch výnimočných Francúzov, velikánov výtvarného umenia Renoira (4.4.), Gauguina (9.4.) či Rodina (11.4.). Dom umenia ponúka tieto skvostné filmové diela divákom, ktorých zaujíma hlavne umelecká kvalita a výpovedná hodnota ponúkaného príbehu.
V komornom prostredí malej sály uvedie Dom umenia Koncert mladých muzikálových hviezd STAR TRACK, ktorý sa uskutoční 10. apríla o 19. hodine. Vypočuť si môžete zoskupenie jedinečných hlasov, troch mladých muzikálových spevákov a hercov Mirky Partlovej, Petra Makranského a Dáriusa Kočiho z divadla Nová Scéna v Bratislave. Ich spev vás prenesie do úplne iného rozmeru, poskytne nečakane silný umelecký zážitok spojený so silnou emóciou príbehov z muzikálového sveta, ale i klasickej svetovej tvorby.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava