Skvelá komédia o živote už čoskoro v Piešťanoch

  • Kultúra a spoločnosť / Podujatia
  • 25. apríla 2017, 21:50
  • Autor:am

Do piešťanského Domu umenia opäť zavítajú špičkoví slovenskí herci. V stredu 10. mája o 19.00 h sa na doskách, ktoré znamenajú svet, predstavia divákom v komédii Chlieb s maslom Martin Mňahončák, Branislav Deák, Juraj Loj, pričom sprevádzať ich bude dámska kolegyňa Dominika Žiaranová.

Herecké kvarteto divákom povie, prečo sa ženy k mužom skrátka nehodia. Nádherná komédia o živote troch pánov a ich „životných žien“ prináša príbeh, v ktorom do jedného bytu, kde žijú ako spolubývajúci herec s architektom, má prísť na oslavu manžel s manželkou. Normálna situácia by bola, pokiaľ by sa ten herec nezamiloval do manželky a manžel sa pred príchodom na oslavu so svojou manželkou nerozišiel. Zrazu je tu jeden pletenec vzťahov, čomu kraľuje, samozrejme, žena.

Svoju postavu v komédii, podľa ktorej by najlepšie bolo, keby muži a ženy žili zvlášť a navštevovali by sa len občasne a za odmenu, pre Piešťanský týždeň priblížil herec Martin Mňahončák. „Je to vlastne veľmi nešťastný človek, manžel, záletník, ktorému sa práve zrútil svet. Žije si svoj ‚krásny‘ život a zrazu mu manželka oznámi, že sa s ním rozvádza, a to práve v deň jeho narodenín. Čo viac si priať? Všetko, čo malo zmysel, ho nemá a naopak…“ uviedol herec. Na javisku podľa neho panuje skvelá atmosféra. „Myslím si, že môžem smelo hovoriť za nás všetkých, že to milujeme a bavíme sa navzájom. Užívame si predstavenia a stále viac a viac k sebe nachádzame cestu. Hra je skvelá. Skúšalo sa výborne, až mi je ľúto, že to skončilo. O to viac sa vždy tešíme na ďalšie a ďalšie predstavenie. Samozrejme, aj k vám,“ skonštatoval M. Mňahončák.

A tešiť sa veru majú na čo i diváci. „Čakajú ich skvelé herecké výkony, úžasná hra plná prekvapení a zvratov a v neposlednom rade oko každého pána poteší Dominika Žiaranová,“ dodal s úsmevom herec, pre ktorého sú základom každého dobrého divadla dobré vzťahy. Podľa neho sa v hre nájde veľa ľudí, pričom diváci z predstavení odchádzajú aj s tým, že majú nad čím premýšľať. Vidieť sám seba vraj môže byť zaujímavé, nie?

SÚŤAŽ: VYHRAJTE VSTUPENKY


Užite si geniálnu súčasnú komédiu Chlieb s maslom v piešťanskom Dome umenia v stredu 10. mája o 19.00 h. Stačí ak pošlete SMS v tvare: win(medzera)chliebsmaslom(medzera)telefónne číslo na skrátené číslo 6660 do piatka 5. mája do 12.00 h. Cena spätnej sms je 1,20 € s DPH. Dvoch výhercov, ktorí získajú po dve vstupenky, budeme telefonicky kontaktovať. Službu sms poskytuje A SMS, s.r.o.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je utorok 16. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hlasu. Meniny má Dana, Danica.
  • 16.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 15. apríla. Tento deň je Svetovým dňom umenia. Meniny má Fedor.
  • 15.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
V úvode apríla sa na Banke konalo jarné upratovanie obce. Organizovala ho obec od ôsmej hodiny rannej až do obeda,…
  • 15.04.2024, 16:46
  • Spravodajstvo
utorok, 16. apríla 2024
Meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf