Vianočný trh v ADELI otvorí svoje dvere

  • Kultúra a spoločnosť / Podujatia
  • 29. novembra 2017, 15:17
  • Autor:ts

Vianoce. Hoci najväčšiu radosť z nich majú deti, tešíme sa na ne všetci od najmenších až po tých najstarších. Ideálne je, pokiaľ v tento nádherný čas nie sme sami a čaro adventu a vianočných sviatkov môžeme vychutnávať v kruhu blízkych obklopení pohodou a dobrou náladou.

A keďže blízkymi sa nám za tie roky existencie ADELI Medical Centra v Piešťanoch stali aj naši pacienti a ich rodiny, rozhodli sme sa opäť tento predvianočný čas spríjemniť aj im vianočnými trhmi priamo v budove rehabilitačného centra.
Dvere ADELI vianočného trhu sú otvorené nielen našim pacientom a ich rodinám či našim zamestnancom, ale i všetkým ľuďom, ktorí si chcú spríjemniť najkrajšie sviatky v roku. V piatok 1. decembra od 13.00 do 17.00 h si v kongresovej hale ADELI centra môžete kúpiť skvelé dobroty od výmyslu sveta   koláčiky, oblátky, medovníčky, med, medovinu či varené vínko a punč. Radosť svojim blízkym urobíte kúpou darčeku   v ponuke budú náramky, šperky, hračky, háčkované a pletené čiapky. Tí, ktorí ešte nemajú vyzdobené svoje domovy, nájdu u nás krásne ručne vyrábané dekorácie a ozdoby.
Počas celého trvania vianočného trhu bude hrať a spievať duo New Generation. Okrem predajcov pozvanie na trhy prijali aj mladé talenty zo ZUŠ Vrbové a ZUŠ Piešťany. Záverečnou bodkou vianočného popoludnia v ADELI bude vystúpenie folklórneho súboru Žito.
Všetkých dobrých ľudí, nielen našich pacientov, týmto srdečne pozývame na druhý ročník vianočných trhov ADELI a veríme, že aj vďaka vám a dobrej nálade, ktorú so sebou prinesiete, upevníme tradíciu ADELI trhu.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 26. marca. Tento deň je Svetovým dňom epilepsie. Meniny má Emanuel.
  • 26.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 28. marca 2024
Meniny má Soňa, zajtra Miroslav