Ulovte svoje mesto!

  • Kultúra a spoločnosť / Podujatia
  • 3. marca 2018, 08:38
  • Autor:ts/am

Piešťanskému občianskemu združeniu Punkstream sa podarilo preniknúť do celého Slovenska. Po úspešných podujatiach Scavenger Hunt a Treasure Hunt, keď sa mnohí aktívni obyvatelia v kúpeľnom meste zapojili do súťaží a plnili najrôznejšie úlohy, teraz združenie akciu organizuje celoplošne. Hra Lovci miest 2018 sa, samozrejme, uskutoční aj v Piešťanoch, pričom registrácia sa spúšťa už v stredu 1. marca.

Viete plávať na plávajúcej podlahe? Máte nato urobiť desať kľukov na námestí? Splní váš tím všetky úlohy, a to skôr ako ostatní? Ak ste odpovedali kladne, zapojte sa do prvého ročníka teambuildingovo-zábavnej hry Lovci miest 2018.
Trojčlenné tímy budú musieť za 120 minút splniť vyše 30 zábavných úloh s miernou štipkou guráže, a to skôr ako ostatné tímy. Všetky úlohy bude musieť tím zdokumentovať prostredníctvom fotografie či videa a následne sa posúdi správnosť splnenia úlohy a tím dostane počet bodov, ktorý prislúcha danej úlohe.
Hra sa uskutoční v sobotu 23. júna a prebiehať bude súčasne v desiatich slovenských mestách (Banská Bystrica, Bratislava, Košice, Nitra, Piešťany, Poprad, Prešov, Trenčín, Trnava a Žilina). Konečné poradie tímov bude určené zo všetkých tímov a miest. V každom budú rovnaké pravidlá a úlohy.
Tím, ktorý dosiahne najväčší počet bodov, vyhráva. Celkovo budú družstvá bojovať o výhry v hodnote vyše 150 eur. Víťaz okrem iného vyhrá kupón na hru PanIQ Room (escape room) v meste podľa vlastného výberu. Druhé a tretie miesto bude ocenené formou poukážok do kina. Pripravené sú i ďalšie ceny.
Registrácia tímov bude spustená 1. marca, pričom počet miest je obmedzený. Link na registráciu bude uverejnený na facebookovej udalosti Lovci miest 2018.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Juraj, zajtra Marek