Truck Aréna: Skvelé kapely, najkrajšie ťahače

  • Kultúra a spoločnosť / Podujatia
  • 19. mája 2015, 12:28
  • Autor:inz/vd

Piešťany budú hostiť jubilejný pätnásty raz Truck Arénu. Víkend na krídlach zábavy môžete očakávať na Lodenici v dňoch 12.-13. júna. Truck Aréna je okrem množstva nablýskaných ťahačov a súťaží známa kvalitným hudobným programom.

Tento rok sa môžete tešiť na výber toho najlepšieho z celej histórie podujatia. Vystúpia tu kapely ako Desmod, Gladiator, HEX, Dara Rolins, Rytmus, Ivan Mládek, Slniečko, Senzus či The Paranoid.
Po siedmich rokoch nebude chýbať ani fantastická laserová šou. Veľkým lákadlom pre návštevníkov zrazu truckov bude súťažné sobotné zápolenie v rôznych súťažiach s veľkým množstvom sprievodných atrakcií. Tešiť sa môžete na miss mokré tričko, bubnovú šou, miss bodypainting, silných strongmanov, vystúpenie cyklotrialistov, „sexi myčku“, hostesky, maskotov, maľovanie na tvár, detské mestečko a hlavne nádherné TOP trucky, či už airbrushové, pretekárske, alebo historické. To musíš zažiť!
Autodopravcovia majú jedinečnú a na Slovensku jedinú možnosť vytiahnuť svoju rodinu, príbuzných a priateľov do prírody medzi svojich z branže a stráviť skvelý víkend. Treba si užiť každú možnú príležitosť a stráviť s najbližšími čo najviac času v príjemnej atmosfére a krásnom prostredí.
Vstupenky na tento jubilejný bohatý program si môžete zakúpiť v sieti Ticketportal v limitovaných cenových sériách. Viac na www.truckarena.sk.

ZAŽITE TRUCK ARÉNU ZADARMO!


Ak sa chcete zadarmo zúčastniť podujatia Truck Aréna, ktoré sa uskutoční v piešťanskom autokempingu na Lodenici v dňoch 12.-13. júna, vystrihnite priloženú voľnú vstupenku, ktorú nájdete v Piešťanskom týždni číslo 21-24. Tú odovzdáte v stánkoch na predaj lístkov pred vstupom do areálu, kde pri zakúpení minimálne dvoch vstupeniek v rovnakej hodnote automaticky dostanete ďalší lístok grátis!

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava