Plesala aj záhradnícka škola

  • Kultúra a spoločnosť / Podujatia
  • 22. februára 2018, 08:14
  • Autor:Daniela Serišová

Stredná odborná škola záhradnícka v Piešťanoch zorganizovala v poradí už 33. Záhradnícky ples. Niesol sa v znamení výbornej zábavy a dychberúcich baletných predstavení.

Na Záhradnícky ples bývajú lístky beznádejne vypredané už mesiace dopredu a inak to nebolo ani tento rok. Aj keď sa medzi plesajúcimi mohli nájsť nejaké nové tváre, gro zabávajúcich tvorili dlhoroční návštevníci, ktorí nedajú na tento ples dopustiť.
Medzi vernými sa nedali prehliadnuť ani manželia Mária a Milan Charvátovci, ktorí do tomboly venovali aj množstvo cien. Tento ples je výnimočný tým, že tombola prebieha inak, ako býva zvykom. Všetky vstupenky sú zlosovateľné, a tak namiesto tombolových lístkov sa žrebujú tie. Tento rok na zabávajúcich čakalo 170 cien. Prvou bola snežná fréza a nechýbala ani cena útechy – vrece kompostu.
O program sa postarala Základná umelecká škola v Piešťanoch, ktorej žiaci predviedli niekoľko profesionálnych baletných vystúpení. Do tanca hrala hudobná skupina Disk, ktorá na plese účinkuje už vyše 13 rokov. Podľa riaditeľky školy Evy Stručkovej bol ples zaujímavý aj niečím iným: „Tento rok plesáme vo vynovených priestoroch, nový strop v sále, pod ktorým stojíme, nemá takmer ani tri týždne.“ Pre maškrtné jazýčky bola po večeri pripravená čokoládová fontána a bujará zábava pokračovala až do neskorých ranných hodín.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava