Na letisku očakávajú až 10-tisíc priaznivcov motoriek

  • Kultúra a spoločnosť / Podujatia
  • 28. mája 2015, 14:22
  • Autor:Jozef Vojčiniak/inz

Úvod prvého letného mesiaca bude patriť v Piešťanoch nielen otvoreniu kúpeľnej sezóny, ale na letisku sa stretnú aj tisícky fanúšikov motorových dvojkolesových tátošov. Najväčší slovenský importér motoriek Bikers Centrum Slovakia pri príležitosti osláv svojho dvadsiateho výročia vzniku pripravil od piatka 5. do nedele 7. júna pre návštevníkov bohatý program.

Víkend motorkárov v Piešťanoch nemá byť len obyčajným stretnutím „drsných“ jazdcov. Organizátori pripravili bohatý program plný adrenalínu, hudby, súťaží, jazdenia a športového vyžitia. Priestor dostane i bezpečnosť na cestách. Túto oblasť zastreší škola bezpečnej jazdy pod vedením najúspešnejšieho slovenského jazdca na najťažšej rely na svete Paríž-Dakar, Ivana Jakeša.
Svoj stánok pripraví i každá zo značiek motoriek Honda, Yamaha, Suzuki, Kawasaki a Polaris. Súčasťou podujatia bude prezentácia ich noviniek. Návštevníci si nablýskané stroje budú mať možnosť nielen poobzerať a „privoňať“ si k nim, ale ich aj bezplatne otestovať na skúšobnej dráhe. Záujemcom k tomu bude postačovať platný vodičský preukaz na typ motorky, na ktorej si chcú zajazdiť. Testovacia dráha vytvorí samostatnú časť areálu, ktorá bude z dôvodu bezpečnosti oddelená od priestorov, kde budú prebiehať koncerty, vystúpenia a súťaže.
Súčasťou stánku Honda bude výstava automobilov tejto značky, ktoré budú rovnako k dispozícii na skúšobné jazdenie. Pre záujemcov o testovanie štvorkoliek bude vytvorená ATV testovacia dráha. V stánku Custom Chrome Europe poteší oko milovníkov expozícia prestavieb motoriek.
Návštevníci sa môžu tešiť na sprievodný program – od koncertov populárnych slovenských a českých interpretov, cez ukážky záchranárskych a hasičských zložiek, vystúpenia kaskadérov, množstvo atrakcií a zábavných súťaží o hodnotné ceny.
Hlavným lákadlom pre nadšencov motošportu budú oficiálne Majstrovstvá Slovenska v šprinte motocyklov, ktoré sú organizované pod záštitou Slovenskej motocyklovej federácie. Množstvo prihlásených súťažiacich sľubuje silný adrenalínový a športový zážitok.
Na svoje si prídu aj dospelí návštevníci, v rámci car wash vám auto poumývajú sexi hostesky, uskutoční sa súťaž miss mokré tričko, vystúpia go-go tanečnice. V rámci podujatia sa uskutoční i vyhlásenie výsledkov
hlasovania o najmotorkára a najmotorkárku Me. & Mrs. Biker from Slovakia. Hlavnou cenou je zájazd na najväčší motocyklový zraz v USA – Daytona – v termíne 15.-18. októbra.
Organizátori pripravia i šatne pre návštevníkov, kde si budú môcť bezpečne odložiť svoje veci, oddychovú zónu, zábavný park a stánky s občerstvením.
Celý program je zostavovaný tak, aby bol atraktívny nielen pre motorkárov, ale aj pre tých, ktorí nie sú vyznávačmi jednej stopy, ale chcú si len užiť koncerty a zaujímavý sprievodný program.
Na bezpečný a bezproblémový priebeh akcie dohliadne polícia a zamestnanci profesionálnej bezpečnostnej služby.
Zákazníci Bikers Centra, ktorí sa preukážu ich členskou kartou, majú vstup zadarmo, ostatní návštevníci zaplatia za trojdňový program päť eur.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel