Miš Maš bazár v Elektrárni s boxom i s gramoplatňami

  • Kultúra a spoločnosť / Podujatia
  • 14. apríla 2018, 07:51
  • Autor:Viera Dusíková

Tri Piešťanky – Dominika Rusnáková, Libuša Rybanská a Madeleine Michnáčová – dali hlavy dokopy a zrealizovali v priestoroch Elektrárne Piešťany Miš Maš bazár. Záujemcov o predaj odevov, keramiky, skla, topánok, bižutérie, vinylových platní a všelijakých drobností z domácností bolo požehnane.

Pretože išlo o miš-maš vecičky, v sobotu sa dalo v Elektrárni nakúpiť naozaj všeličo. Napríklad originálne boxerské rukavice, ktoré kúpili rodinní príslušníci budúcemu prváčikovi idúc rovno zo zápisu do školy. Vraj aby sa preboxoval až do deviateho ročníka. Tak nech mu to dobre boxuje.

Organizátorky podujatia Dominika Rusnáková, Libuša Rybanská a Madeleine Michnáčová chystajú ďalší bazár ešte vo väčšom štýle.

Ako organizátorky uviedli, dôvodom, prečo takéto podujatie usporiadali, bola jeho absencia v našom meste. Na bazáre podobného druhu chodievali najmä do Bratislavy. Piešťanci Miš Maš bazár okamžite prijali za svoj, pretože sami radi nakupujú v rôznych obchodíkoch tovar z druhej ruky, takže organizátorky mali čo robiť, aby si spomedzi ponuky predávajúcich vybrali 37 tých, ktorí včas zareagovali a ponúkli originálne vecičky.
V budúcnosti chcú pre veľký záujem verejnosti burzu rozšíriť aj do ďalších priestorov, aby tak uspokojili záujemcov. Aj vďaka nim veci, ktoré sa tam predávali, opäť ožili v rukách svojich nových majiteľov, aj keď s mnohými sa ich pôvodní vlastníci niekedy ťažko lúčili. Či chceme, či nie, nielen ľudia, ale i predmety okolo nás tvoria naše spomienky na pekné a niekedy možno aj ťažšie chvíle života.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel