Golfisti pomohli detskému sanatóriu

  • Kultúra a spoločnosť / Podujatia
  • 19. mája 2018, 13:25
  • Autor:ts

Na piešťanskom golfovom ihrisku sa 1. mája stretli nadšenci golfu na desiatom ročníku turnaja Hospitality Golf Cup 2018. Výťažok z tohto charitatívneho turnaja putuje pre Denné detské sanatórium v Trnave. Tento rok vyzbierali účastníci 3060 eur.

Už desať rokov sa stretávajú vždy 1. mája hráči golfu na turnaji so šľachetným cieľom. Cieľom podujatia je popri zmeraní si síl najmä pomôcť dobrej veci. Z účastníckych poplatkov a dobrovoľných príspevkov už niekoľko rokov zbierajú obnos peňazí, ktorý putuje detským pacientom najmä s dýchacími a pohybovými problémami. Tohtoročný výťažok 3060 eur bude použitý na skvalitnenie služieb malým pacientom v trnavskom detskom sanatóriu.
„Hospitality Golf Cup je najmä o stretnutí priateľov a pomoci chorým detičkám, ktoré si zaslúžia našu pozornosť. Podporujeme trnavské detské sanatórium, lebo si myslíme, že napĺňa jedno z najzáslužnejších poslaní,“ zhodnotil zakladateľ a hlavný organizátor turnaja Martin Tabaček.
Na turnaji sa opäť zúčastnili viaceré známe osobnosti – herci Peter Sklár, Peter Batthyány alebo spevák Bystrík Červený. Podujatie moderoval Slávo Jurko. Turnaj nadobudol aj medzinárodný rozmer vďaka účasti viacerých golfistov z talianskej Sardínie a Čiech.
Výsledky:
1. miesto: Ľubomír Páleník, Ľuboslava Páleníková, 2. miesto: Martin Tabaček, Bystrík Červený, 3. miesto: Gianpaolo Biancu, Richardo Biancu
Longest drive ženy: Katarína Mňahončáková
Longest drive muži: Tomáš Horváth
Nearest to Pin: Martin Tabaček

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava