Neporiadni kempujúci na Vážskom ostrove

  • Spravodajstvo
  • 12. júla 2016, 13:19
  • Autor:pror

Neutešená situácia na piešťanskom Vážskom ostrove s neporiadnymi kempujúcimi sa opakuje každé leto. Tak ako v minulom roku aj tentoraz nás oslovili čitatelia, ktorí so sťažnosťou nepochodili na mestskej polícii, ale ani u správcu vodného toku Slovenského vodohospodárskeho podniku.

Citujeme z listu našej čitateľky: „Na Lide pokračuje dlhodobo ničenie prírodného areálu na sútoku ramena rieky s kanálom, autá parkujú prakticky pri vode, všade sú sklené črepy, šiatre, stany, navyše tam zostávajú odpadky po návštevníkoch, prázdne plastové fľaše, zvyšky jedla, fólie od potravín, ľudské výkaly v kríkoch a pod. Hliadku mestskej polície som videla na Lide v minulosti iba v súvislosti s občasnou kontrolou a pokutovaním majiteľov voľne sa pohybujúcich psov. Samozrejme, netrávim tam každý deň. Prosíme, zvoľte nejaký vhodný spôsob, ako na problém znova upozorniť ‘kompetentných‘ – ak takí vôbec existujú. Verím, že áno. Ak sa podarí niečo pozitívne dosiahnuť, budeme radi iste všetci, ktorí na Lido chodíme, a chceli by sme radi aj naďalej.“

Nakoľko e-mailová správa k nám dorazila tesne pred uzávierkou tohto vydania, nestihli sme už osloviť vedenie piešťanskej mestskej polície a ani štátny vodohospodársky podnik. Ich názor alebo prípadný návrh, ako riešiť túto každoročne sa opakujúcu nelichotivú situáciu na Vážskom ostrove, vám prinesieme v najbližšom vydaní Piešťanského týždňa.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín