Pri Drahovciach dostalo šmyk auto s troma Srbmi, prevrátili sa na strechu

  • Spravodajstvo
  • 12. júna 2017, 11:11
  • Autor:vd

Smrteľná nehoda na železnici, mydlová škvrna v potoku, havária motocyklistu, horiace auto a ďalšie prevrátené na streche, starenka, ktorej prišlo zle, psík padnutý v bazéne – to je výpočet hasičských výjazdov v uplynulom týždni.

Hasičov privolali v stredu 7. júna o 23.08 k zrazenej žene na železnici v Piešťanoch. O tejto udalosti píšeme na inom mieste novín.

Piešťanských hasičov zavolali v piatok 9. júna dopoludnia do Šípkového, kde obyvateľka objavila podozrivú škvrnu plávajúcu v potoku. Ukázalo sa, že pochádza z trativodu rodinného domu, išlo len o mydlovú vodu. Hasiči väčšie škvrny pochytali do sitka a z potoka vybrali.

Pri rybníku vo Veľkom Orvišti sa v ten istý deň po jednej hodine popoludní  zlomil konár vysokého stromu. Pretože nebezpečne prevísal nad chodníkom, hasiči ho za pomoci vysokozdvižnej plošiny a píly odstránili.

Na Banke havaroval motocyklista. Stalo sa to pri strete s osobným autom BMW 318. Išlo len o menšiu nehodu, pri ktorej sa vodič motocykla z Banky ľahšie zranil. Z motocykla unikal benzín, hasiči ho odstránili a pozametali úlomky z cesty.

Na diaľnici pri výjazde na Žlkovce zišiel z cesty do priekopy vodič osobného auta Citroen Berlingo, auto narazilo do stromu, pričom sa rozhorelo. Pri nehode, ktorá sa stala v piatok 9. júna popoludní sa zranil vodič aj spolujazdec, postarali sa o nich záchranári. Hasiči požiar auta zlikvidovali vysokotlakovým aj „cé“ prúdom vody.

Posledný piatkový zásah mali príslušníci HaZZ v Piešťanoch. Pred polnocou pomáhali záchranárom dostať sa do bytu 83-ročnej ženy z Vážskej ulice, ktorá si privolala záchranku.

V sobotu 10. júna ráno sa pri Drahovciach v dôsledku šmyku prevrátilo na strechu osobné auto Peugeot 807 s troma ľuďmi srbskej národnosti. Dvoch zranených odviezli záchranky do nemocnice. Hasiči vykonali na havarovanom vozidle protipožiarne opatrenia a auto prevrátili na kolesá.

Do prázdneho bazéna rodinného domu na Jesenského ulici v Piešťanoch spadol v sobotu malý túlavý pes. Vyľakaného chlpáča hasiči odchytili a odviezli do útulku.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín