Žena vypadla z kamióna, zomrela

  • Spravodajstvo
  • 30. júna 2016, 10:42
  • Autor:KR PZ

V Drahovciach došlo k tragédii. Na ceste skonala 33 ročná Maduničanka, ktorá vypadla z rumunského kamióna. V utorok 28.júna. asi o 4.20 h si svedok v obci Drahovce všimol na zemi ležiace telo. Zatelefonoval na políciu a oznámil, čo videl. Vzápätí nato v meste Piešťany zastavila policajná hliadka rumunský kamión a posádku auta Škoda Felícia. 43 ročného rumunského vodiča a dvoch mužov z Felície polícia zadržala.

Vodič kamióna predtým stál na odpočívadle pri Zelenči, kde mal povinnú prestávku. 33 ročná žena z Maduníc sa dostala do jeho kabíny, pričom polícia preveruje, ako, za akých okolností a s akým cieľom. Vodič kamiónu, spolu so ženou vo vnútri, následne vyšiel na diaľnicu a pohyboval sa smerom na Piešťany. Počas jazdy sa ho snažila zastaviť posádka auta Škoda Felícia. Z diaľnice zišiel pri Červeníku, prešiel obcou Madunice, pričom naďalej žene odmietal zastaviť. Pri prechádzaní obcou Drahovce, za doteraz nezistených okolností, žena počas jazdy vypadla z kabíny.
Utrpela zranenia nezlučiteľné so životom a na mieste bola mŕtva. Ako sa z kamióna dostala von, polícia vyšetruje, bolo začaté trestné stíhanie pre zločin obmedzovania osobnej slobody.

Vzhľadom na to, že nebolo v prípade možné obviniť konkrétnu osobu, boli zadržaní muži prepustení na slobodu. Vyšetrovanie prípadu naďalej pokračuje, prebieha znalecké dokazovanie a vyhodnocovanie zaistených stôp. 

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel