Pri Maduniciach vyhasol ľudský život

  • Spravodajstvo
  • 2. septembra 2014, 11:14
  • Autor:KR PZ

Daždivé počasie a mokrá vozovka sa stala v utorok ráno o 07.40 h osudným pre 34-ročného Trnavčana. Vodič na aute Renault Laguna išiel po ceste I/61 od Trnavy smerom na Madunice, keď pravdepodobne na mokrej vozovke nezvládol riadenie a s autom prešiel do protismeru.

Bočnou stranou vozidla narazil do vodiča na aute Peugeot Expert. Pri zrážke došlo k ťažkému zraneniu vodiča z Renaultu, ktorý na mieste nehody zraneniam podľahol. Druhý vodič, 48-ročný muž z okresu Námestovo, vyviazol z nehody len s drobnými odermi. Jeho spolujazdec previezli do nemocnice. Príslušníci vodičovi po nehode alkohol nezistili.
Polícia apeluje na vodičov, aby jazdu prispôsobili počasiu a na mokrých cestách radšej spomalili. Vodiči by mali rátať nielen s častejším mrholením a dažďom, ale aj pribúdajúcimi hmlami. Zníženie viditeľnosti v hmle sa ihneď odráža aj v policajných štatistikách, kedy dochádza najčastejšie k hromadným nehodám. Predísť nehodám a kolíziám môže každý z nás, ak budeme za volantom opatrní, predvídaví a nebudeme preceňovať svoje schopnosti.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava