Fanúšikovia Slovana zranili policajta, ničili aj štadión

  • Spravodajstvo
  • 15. apríla 2013, 07:22
  • Autor:sita/red

Futbalový zápas medzi bratislavským Slovanom a trnavským Spartakom na štadióne v Trnave sa v sobotu 13. apríla neobišiel bez zásahu polície. Ako informoval trnavský policajný hovorca Michal Hanus, fanúšikovia Slovana napadli usporiadateľskú službu a pyrotechnikou zranili jedného z policajtov.

Polícia proti nim zakročila, zranili sa však traja slovanistickí fanúšikovia. Dvoch z nich záchranári previezli na ošetrenie do nemocnice.
Ako informoval Hanus, v druhej polovici futbalového zápasu bratislavskí fanúšikovia začali demolovať priestor pod tribúnov, neprestali ani po opätovných výzvach a na policajtov začali hádzať rôzne predmety. Polícia teda proti nim opäť zakročila, jeden z fanúšikov skončil na polícii. V súvislosti s rizikovým futbalovým zápasom prijala na dnes polícia mimoriadne opatrenia. Do ulíc nasadili 595 príslušníkov poriadkovej, dopravnej, kriminálnej polície i zásahové skupiny, pohotovostné policajné útvary z viacerých krajov, jazdnú políciu a psovodov so psami. Z techniky bolo v pohotovosti vodné delo. 
V súvislosti s futbalovým zápasom bola dnes uzavretá Kollárová ulica v Trnave, kde bola od 13:00 do 18:00 vylúčená doprava. Jedným z mimoriadnych opatrení bolo aj vydanie zákazu predaja a pitia alkoholu v prevádzkach popri trase od železničnej stanice k futbalovému štadiónu Antona Malatinského a v jeho okolí.
0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava