Dcéru s matkou napadol autom aj vidlami

  • Spravodajstvo
  • 9. septembra 2014, 08:41
  • Autor:red

Šokujúcu drámu zažili obyvatelia účelového zariadenia Domum v Piešťanoch. Dvadsaťštyriročný mladík z Maduníc si v nedeľu 7. septembra popoludní vyčkal pred kovovou bránou na pätnásťročnú Sabrinu ubytovanú v tomto zariadení. Keď ju zbadal, v plnej rýchlosti preletel so svojím autom cez parkovisko, vrazil do obete a pritlačil ju tak, že jej takmer odtrhol nohu.

Náraz bol taký silný, že ním skrivil stredový stĺpik vstupnej brány, obe jej krídla a prevalil kapotu auta Škoda Pick-up. Podľa očitých svedkov chlap potom vytiahol z vozidla vidly a chcel dievča prepichnúť. Na veľký krik pribehla k bráne jej matka, ktorá sa ju snažila brániť. Útočník preto namieril vidly aj na ňu. Bodol ju a zlomil jej ruku. Potom sa dal s autom na útek. Škodovku odstavil na nábreží pri soche barlolámača a zmizol. Polícia ho však dolapila a umiestnila do cely policajného zaistenia.
Čo sa naozaj stalo, zisťuje policajný vyšetrovateľ. „V tejto veci bolo začaté trestné stíhanie pre podozrenie z ťažkej ujmy na zdraví. Muža podozrivého z útoku policajti po incidente zadržali a umiestnili do cely policajného zaistenia. Z dôvodu možného zmarenia vyšetrovania poskytneme ďalšie informácie o prípade neskôr,“ uviedla trnavská policajná Útočník napadol svoju obeť pri bráne azylového domu na Bodone. hovorkyňa Mária Linkešová.

Viac sa dočítate v Piešťanskom týždni číslo 37, ktoré je v predaji od 9. septembra.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel