Aj po kontrole jazdil pod vplyvom alkoholu

  • Spravodajstvo
  • 11. októbra 2013, 13:02
  • Autor:krpz

Príslušníci Policajnej motorizovanej jednotky namerali v stredu 9. októbra pri bežnej kontrole 57 ročnému mužovi z okresu Trnava 2,11 mg/l alkoholu v dychu, čo je 4,40 promile. Policajná hliadka ho krátko po 10. 00 hodine kontrolovala ako vodiča Škody Fabie na Ulici Jiráskovej v Trnave. Keď policajti zistili, že muž riadi auto v podnapitom stave, ďalšiu jazdu mu zakázali a muža obmedzili na osobnej slobode. Vzápätí ho poverený policajt obvinil z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, za čo mu hrozí až jednoročné väzenie.

Napadli policajtov
Polícia obvinila vo štvrtok 10. októbra z prečinu útoku na verejného činiteľa spolupáchateľstvom dvoch mužov z okresu Hlohovec. Policajná hliadka z Hlohovca zasahovala v skorých ranných hodinách počas roztržky v lete v Šulekove. Pri služobnom zákroku dvaja muži vo veku 35 a 21 rokov fyzicky napadli policajtov a spôsobili zranenia s dobou liečenia do 7 dní.  Obvineným hrozí za útok na policajtov trest odňatia slobody na jeden až päť rokov.
Za čerpadlo do väzenia
V utorok 9. októbra obvinila polícia z prečinu sprenevery 38 ročného muža z okresu Trnava. V auguste sa v Hlohovci  ústne dohodol, že dodá 34 ročnej žene čerpadlo. Prevzal si zálohu v hodnote štyristo eur a vystavil jej faktúru. Žena však objednávku emailom o dva dni zrušila a žiadala peniaze vrátiť. Hoci dostala prísľub, že peniaze jej budú vrátené, do dnešného dňa sa tak nestalo. Mužovi hrozí za spreneveru väzenie na až na dva roky.
Sprejerovi hrozí väzenie
Polícia obvinila v stredu 9. októbra z prečinu poškodzovania cudzej veci 19 ročného mladíka z Bratislavy. V piatok, 13. septembra postriekal červeným sprejom budovu mesta Trnava na Ulici Trhová. Mestu spôsobil škodu za 23 eur, za čo mu hrozí väzenie až na jeden rok.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín