Očistiť sa, zosilnieť a schudnúť!

  • Kultúra a spoločnosť
  • 11. júna 2015, 08:46
  • Autor:pr

Očista bez hladovania

Počas detoxikačnej kúry Neera® nahrádzame pevnú stravu čistým, prírodným, výživným nápojom zo stromového sirupu Madal Bal (vyrobeného vo Švajčiarsku z čistého kanadského javorového sirupu stupňa C+ a niekoľkých druhov palmových sirupov z juhovýchodnej Ázie), čerstvej citrónovej šťavy, vody a kayenského korenia. Tento nápoj stimuluje prečisťujúci proces nášho tela, uspokojuje pocit hladu a dodáva telu energiu bez toho, aby zaťažoval tráviaci trakt, prispieva k obnoveniu biochemickej a minerálnej rovnováhy v tkanivách a bunkách a urýchľuje ich regeneráciu.

Tuk sa počas detoxikácie rozpúšťa…
Vedľajším, ale veľmi vítaným účinkom Neera® kúry je zníženie nadváhy. Väčšina ľudí, ktorí absolvovali 7-10-dňovú kúru, uvádza zníženie váhy o 5 až 10 kg, ostatní schudli 3-5 kg. Pretože príčinou úbytku telesnej váhy nie je strata vody, ale predovšetkým odbúranie nadbytočných tukových zásob a nahromadených odpadových látok, iba veľmi malá časť váhy (ak vôbec nejaká) sa po skončení diéty vráti. Detoxikačná kúra Neera® pomôže organizmu nájsť svoju prirodzenú rovnováhu a „pripomenie” mu jeho zmysel pre zdravú a vyváženú stravu.
Tešíme sa na vás v predajni zdravej výživy a prírodnej kozmetiky Biodiacelia v Auparku, kde si môžete Neera Sirup aj kayenské korenie zakúpiť a osviežiť svoje telo pred letnou sezónou.
Nájdete nás v Auparku Piešťany na prízemí vedľa Marionnaud.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 18. apríla 2024
Meniny má Valér, zajtra Jela