Televízne technológie budúcnosti

  • Nezaradené
  • 14. júna 2012, 11:21
  • Autor:

O čom ste kedysi snívali, máte na dosah! Nové technológie umožňujú zdieľať multimediálny obsah okamžite a bez použitia otravných káblov a hľadania správnych konektorov. Programy môžete prepínať hlasom či pohybom ruky a obľúbené filmy sledovať 3D v pohodlí domova.

Jeden z najmladších prírastkov v televíznej rodine predstavujú Smart TV. Ako už samotný názov napovedá, ide o skutočne inteligentnú technológiu – najnovšie modely od Samsungu sú prešpikované úžasnými schopnosťami. Smart TV môžete ovládať hlasom – napr. povelmi prepni kanál alebo pridaj hlasitosť, na interaktívnej obrazovke aplikácie reagujú na vaše gestá a bez problémov využívate pripojenie na internet.

Trojrozmerné zážitky

Novú dimenziu sledovania televízie prináša konverzia klasického 2D formátu do trojrozmerného. Váš obľúbený film si na najnovších modeloch od Samsungu vychutnáte vo fantastickej kvalite obrazu s jedinečným kontrastom v 2D alebo neuveriteľnou hĺbkou v 3D.

Strhujúcou novinkou je technológia All share. Prepojenie telefónu, notebooku, fotoaparátu, tabletu či televízora navzájom nikdy nebolo jednoduchšie. Zabudnite na káble! S All share jednoducho a okamžite prenesiete fotografie či iný multimediálny obsah z jedného média do druhého.

Ako to funguje v praxi? Na výlete odfotíte mobilom zopár fotografií. Večer príde návšteva a chcete sa vašimi úlovkami pochváliť. Jednoducho zapnete All share na mobile aj na televízore a fotky za pár sekúnd sledujete na TV obrazovke. Túto technológiu budúcnosti si môžete vyskúšať na vlastné oči – v predajni Elektro v OD DOMOSS.

Investícia do inteligentného televízora sa skutočne vyplatí – technológia Smart Evolution od Samsungu váš prijímač každý rok aktualizuje a úplne pretvorí. Budete tak mať neustále po ruke najmodernejšie inovácie a môžete kráčať s trendmi bez toho, aby ste museli kupovať nový model.

V špecializovanej predajni OD DOMOSS nájdete širokú ponuku úsporných LED TV, LCD, plaziem či SMART TV, z ktorej si zaručene vyberiete model presne podľa vašich požiadaviek.
0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je pondelok 25. marca. Tento deň je Dňom zápasu za ľudské práva a Medzinárodným dňom spomienky na obete otroctva…
  • 25.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 26. marca. Tento deň je Svetovým dňom epilepsie. Meniny má Emanuel.
  • 26.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 28. marca 2024
Meniny má Soňa, zajtra Miroslav