Problém s plesňami? Vyriešte to odvlhčovačom vzduchu

  • Nezaradené
  • 11. novembra 2017, 07:48
  • Autor:DOMMOS

Zbavte sa plesní, vlhkých stien či alergénov. Problémy s vlhkosťou vyriešite odvlhčovačom vzduchu. Do boja s vlhkým vzduchom sa pustite čo najskôr.

Prinášame zopár tipov, čo sledovať a na aké parametre sa zamerať pri kúpe odvlhčovača vzduchu. Radi vám pri výbere poradíme v Obchodnom centre DOMOSS Euronics v Piešťanoch.
Pri kúpe odvlhčovača vzduchu vždy sledujte informáciu, pre aké teploty je určený. Napríklad, ak by ste ho umiestnili v príliš chladnej miestnosti s nevhodnými technickými parametrami, môže sa stať, že začne pracovať obmedzene alebo sa pokazí.
Vzduch v miestnosti by mal odvlhčovač prefiltrovať dvakrát za jednu hodinu. Preto je pre vás dôležitý údaj o vzduchovom výkone. Udáva sa v metroch kubických za hodinu.
Vždy vyberajte prístroj s vyšším výkonom, ako ste vypočítali. Pozornosť zamerajte aj na spotrebu elektrickej energie. Odvlhčovače vzduchu majú pomerne vysoký odber, preto si určite porovnajte pomer odvlhčovacej kapacity v litroch za deň a spotrebu elektrickej energie za rovnaký čas. Určite sa oplatí si priplatiť aj za rôzne vychytávky a moderné funkcie ako ionizácia či filtrácia vzduchu. Každý odvhlčovač vzduchu po naplnení nádržky sa automaticky vypína. Čím väčší objem nádržky, tým dlhšie odvlhčovač pracuje. Zaujímavým riešením sú odvlhčovače vzduchu, ktoré vodu odvádzajú do odpadu cez pripojenú hadicu.
„Najlacnejší odvlhčovač vzduchu je iba provizórne riešenie. Výber vždy záleží od veľkosti miestnosti, v ktorej ho chcete používať. To je rozhodujúci faktor.“
Navštívte našu predajňu DOMOSS Euronics. Nájdete nás na Bratislavskej 11 v Piešťanoch.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 23. apríla. Tento deň je Svetovým dňom kníh a autorských práv. Meniny má Vojtech.
  • 23.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 22. apríla. Tento deň je Dňom zeme a Svetovým dňom modlitieb za kňažské a rehoľné povolania. Meniny…
  • 22.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
streda, 24. apríla 2024
Meniny má Juraj, zajtra Marek