Letný doping: Doprajte si (tekuté) vitamíny!

  • Nezaradené
  • 14. augusta 2012, 13:04
  • Autor:inz

K letným mesiacom neodmysliteľne patrí čerstvá zelenina a ovocie. Urobte niečo pre svoje zdravie a doprajte si vitamíny vo všetkých formách – odšťavujte, strúhajte, lisujte!

Presladené, umelé a zbytočne predražené džúsy nechajte v regáloch obchodných domov a využite fantáziu pri miešaní vlastných nápojov. Všetko, čo potrebujete, je výkonný odšťavovač alebo lis na ovocie či zeleninu. Fantastickou novinkou v tejto oblasti sú Kuvings odšťavovače. Že vám to nič nehovorí?

Topmoderná technológia zbaví ovocie a zeleninu zrniečok či šupiek a všetko ostatné premení na chutnú šťavu plnú vitamínov. Práve zachovávanie výživových hodnôt, neskutočne tichá prevádzka vďaka špeciálnemu systému lisovania a vysoká výkonnosť (v porovnaní s bežným odšťavovačom pripraví z rovnakého množstva plodov takmer o polovicu viac šťavy) robia z Kuvings hit tohto leta. Neveríte? Príďte ho na vlastné oči (a chuťové poháriky) vyskúšať zadarmo do obchodného domu DOMOSS.

Ste to, čo jete

Nezabúdajte, že zelenina a ovocie by sa mali na našich tanieroch objavovať aj niekoľkokrát za deň. Málokto má však čas na ich prípravu. Ak si vyberiete spoľahlivé spotrebiče, väčšinu práce odvedú za vás. Šikovné strúhače a krájače za pár sekúnd pripravia osviežujúci a zdravý zeleninový šalát, ktorý už len dochutíte korením či bylinkami a máte dokonalý letný obed!

Najnovšie modely odšťavovačov majú zase niekoľkolitrové zberné nádoby, veľké otvory na vkladanie zeleniny a vysoký výkon, ktorý si s celým jablkom poradí doslova za okamih. Na internete nájdete aj množstvo receptov na netradičné ovocno-zeleninovo-bylinkové drinky, ktoré sú úžasným doplnkom k pôstu či diéte, ale aj vynikajúce sladučké smoothies pre vaše ratolesti. 

Teší vás bohatá úroda jabĺk, hrušiek či hrozna? Zvážte kúpu sušičky ovocia. Spoľahlivé modely zoženiete v DOMOSS-e a chuť domáceho sušeného ovocia si môžete užívať po celý rok!

Ovocie a zelenina sú nenahraditeľnou súčasťou každého vyváženého jedálnička. Domáce odšťavovanie a príprava šalátov z overených surovín sa vám mnohonásobne vráti na zdraví vašej rodiny. A to je predsa to najdôležitejšie!
0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel