V parku sa súťažilo aj tancovalo

  • Nezaradené
  • 28. septembra 2016, 13:13
  • Autor:am

Nedeľné popoludnie spríjemnilo teplé jesenné slniečko a vylákalo von rodiny s deťmi. Mnohí z nich zavítali do piešťanského mestského parku, kde sa uskutočnila akcia z názvom Piknik v parku.

Akcia bola určená obyvateľom, ktorí takto spoločne strávili chvíle v príjemnom prostredí, pri dobrom jedle a v dobrej nálade. Množstvo sprievodných aktivít malo byť akýmsi protikladom tráveniu času pri výdobytkoch dnešnej doby, ako sú počítače, telefóny či hracie konzoly. Vďaka teplému počasiu a dobrej atmosfére sa im toto podarilo naplniť, užiť si voľný deň prišli desiatky záujemcov všetkých generácií. Deti si zasúťažili v skoku cez prekážky v podobe krokodílov, hádzali loptičky do vedier, dokonca si aj zakopali do lopty. Tvorivé ratolesti si poskladali rôzne motívy z lega, najmenšie hravé deťúrence sa hrali na pirátskej lodi.

Prítomných rozveseľovali aj postavičky z rozprávok. „Zavolali sme maskotov, aby nás zabávali, prichystali si aj tanečné číslo. Snažíme sa ľudí rozhýbať, aby si v prírode zatancovali,“ prezradil Ivan Samko, vedúci Nadácie Myška. Jej členovia návštevníkom tiež predstavovali svoju charitatívnu činnosť, ak by vraj niekto z ich okolia potreboval pomoc, pokojne sa na nadáciu môže obrátiť.

Pozrite si fotogalériu.

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 39, ktoré je v predaji od 27. septembra.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín