Ples lekárov s hviezdami Beáty Dubasovej

  • Kultúra a spoločnosť
  • 13. februára 2016, 19:56
  • Autor:vd

Ôsmy ročník Plesu lekárov v Piešťanoch sa niesol v znamení lásky. Takmer v predvečer Valentína, v piatok 12. februára mu pečať luxusu vtisli nielen vyberané pokrmy, nádherné róby dám či pánov v gala, ale i známe hity Beáty Dubasovej. „Vráť mi tie hviezdy, čo si mi z lásky dal…alebo účesy, účesy, ach tie účesy..,“ spievala hviezda pop music. Beáta vyzerala v svetlo modrých šatách s aplikáciami vynikajúco. A taký bol aj tohtoročný ples.

O tom, aké účesy si dámy na kúzelný večer plný zábavy dali načesať svojim kaderníčkam a tiež aká nálada panovala medzi  piešťanskými, novomestskými, trenčianskymi či bratislavskými lekári sa dočítate v najbližšom vydaní Piešťanského týždňa.
Plesom hostí sprevádzala Izabela Keblovská. Garantkami boli Ivana Keblovská, Daniela Kňaze Doležalová a Viera  Melicháčová. Pred polnocou vystúpila orientálna skupina z Hlohovca. Nechýbala bohatá tombola.
Pozrite si našu fotogalériu.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava