Ostrov pripravil parádnu šou pod šírym nebom

  • Nezaradené
  • 14. júna 2016, 14:18
  • Autor:vd

Futbalové ihrisko v Ostrove sa v sobotu 11. júna zmenilo na zábavnú manéž. Deň detí, ktorý pre najmenších obyvateľov obce pripravili jeho predstavitelia, sprevádzalo množstvo aktivít. Sedlá dvoch hnedých koníkov a dve štvorkolky, z ktorých jedna vyzerala ako vláčik, boli nonstop obsadené malými jazdcami.

Pri zmrzline, ktorú pracovníčky úradu ponúkali vyzdobené farebnými vencami z kvetov, boli ďalšie atrakcie. Polícia prevážala po dedine malých pasažierov. Stáli v rade na policajné auto podobne ako na nafukovacie atrakcie – hrady so šmykľavkami či plochami na skákanie. Deti sa zabárali do bazéna plného farebných loptičiek, ďalšími triafali na cieľ, skákali vo vreci, balansovali s loptičkou na lyžičke, pričom prekonávali prekážky. Zahrať sa mohol každý – a pod dozorom. Pri každom stanovisku boli dobrovoľníčky – mladé ženy, ktoré koordinovali detské zábavky. Staršie deti so záujmom pozorovali výkony tanečnej skupiny Old School Brothers a ich lídra, ktorý si dal umelecké meno Pego2.

„Som veľmi rád, že nám všetko vyšlo tak, ako sme si želali – aj počasie,“ skonštatoval starosta obce Jozef Tkácz, ktorému sa ušiel i kopanec od jedného z koníkov. Bolo to v okamihu, keď sa usiloval pomôcť prekonať strach zo zvieraťa malému dievčaťu. Konala sa tu i diskotéka s dídžejom Vovom, ktorý deťom púšťal obľúbené skladby.

Dočítate sa v Pieštanskom týždni číslo 24, ktoré je v predaji od 14. júna.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava