Krásne ženy a silné stroje neohrozilo ani počasie

  • Nezaradené
  • 20. júna 2017, 08:41
  • Autor:am

Festival, ktorý spája všetkých
motoristov, má za sebou 14.
ročník. Od piatka 16. do nedele
18. júna sa to v Piešťanoch, a
najmä na letisku, hemžilo špeciálne
upravenými silnými autami.
Večery zasa patrili hudobným
koncertom.

Po dlhotrvajúcich horúčavách sa práve v deň otvorenia letiskových brán pre milovníkov áut pokazilo počasie. Návštevníkov to však neodradilo a prišli si vychutnať automobilové súťaže i večerné párty.

Okrem battlov a závodov v šprintea driftovaní sa diváci nevedeli vynadívať i na kaskadérov na motorkách. Najlepší stunturideri na Slovensku Zdenko Rybár či Peter Bakala predviedli na dvoch kolesách neuveriteľné kúsky, za čo si vyslúžili veľkú podporu publika.

Veľkým lákadlom najmä pre mužské oči bola ako každoročne voľba Miss Car At Tuning. Desať najkrajších dievčat, ktoré mala pod patronátom playmate Zuzana Plačková, vystúpilo na pódium v piatok. Predviedli kolekciu večerných šiat a pre potešenie pánov i plaviek. Porotu najviac zaujala a kráľovnou večera sa stala Topoľčianka Karin Marková, ktorá mala zároveň v publiku i najväčší fanklub.

Okrem automobilov je Car At Tuning aj jednou veľkou párty. Na menšom stejdži sa vystriedalo mnoho autorov elektronickej hudby, no na hlavnom pódiu sa aj tento rok predviedli zvučné mená slovenskej a českej hiphopovej scény. Nechýbali Momo, Hajtkovič, Zverina, L.U.Z.A, Separ a jeho DMS či Indy a Wich. Headlinerom podujatia bola však, rovnako ako po minulé roky, piešťanská rapová formácia Kontrafakt. Patrik Vrbovský, Michal Straka a Ondrej Beňačka, rodáci z kúpeľného mesta, na domácom pódiu opäť predviedli obrovskú šou a prítomných presvedčili, že na Slovensku sú rapovou špičkou.

Napriek dažďu a silnému vetru tak 14. ročník Car At Tuning Part opäť prilákal stovky nadšencov a okrem niekoľkých zhodených zábran počasie neohrozilo nič z chodu dnes už legendárneho piešťanského festivalu.

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 24, ktoré je v predaji od 20. júna.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je pondelok 25. marca. Tento deň je Dňom zápasu za ľudské práva a Medzinárodným dňom spomienky na obete otroctva…
  • 25.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 26. marca. Tento deň je Svetovým dňom epilepsie. Meniny má Emanuel.
  • 26.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 28. marca 2024
Meniny má Soňa, zajtra Miroslav