Dnes sa začína 47. ročník festivalu Červeník.

  • Nezaradené
  • 10. augusta 2012, 18:48
  • Autor:Erik Ďuriš

ČERVENÍK – Po roku je tu ďalší ročník festivalu Červeník, svojim programom spája všetky vekové kategórie vrátane tých najstarších. Organizátori sa rozhodli na vydanie ojedinelého zákazu – zákazu sedenia počas koncertu najjagavejšej hviezdy 47.ročníka austrálskej skupiny Bjorn Again (The Abba Show)!

Už dnes a zajtra sa koná Festival Červeník – najstarší festival na Slovensku s podtitulom Festival s tradíciou…Tento ročník sa môžete tešiť na Bjorn Again (The Abba Show), je to doslova stelesnením snov tisícok fanúšikov nezabudnuteľnej švédskej štvorice. Sám Bjorn Ulvaeus, ktorého meno nesie skupina, sa vyjadril, že projekt Bjorn Again je už jediná možnosť, ako môžu fanúšikovia skupiny ABBA zažiť ešte raz ich show.  

Organizátor Dušan Drobný : „ Myslím, že tento rok sa dobre zabavíme pri hitoch, ktoré pozná určite každý a keďže máme odporúčania, že pri tejto show by nemali byť miesta na sedenie, tak napriek tomu, že ich tam máme počas celého festivalu, rozhodli sme sa práve počas koncertu skupiny Bjorn Again na vydanie zákazu sedenia. Samozrejme pokutovať bude osobne moderátor Richard Vrablec verejným pranierovaním po skončení tejto show…“, dodal s úsmevom Drobný.

Okrem skvelej show pri hitoch Abby sú pripravené aj ďalšie atrakcie: Pre najmenších v dopoludňajších hodinách počas dneška a soboty skvelý program v tzv. Detskom raji so šašom, kúzelníkom alebo pri divadelnom predstavení, ale aj veľkým lákadlom – zmrzlinou pre deti do 10 rokov zadarmo ! Ujde sa stovkám najrýchlejším, preto je potrebné prísť už v dopoludňajších hodinách!

Skvelý program počas oboch dní doplnia už tradičné hviezdy slovenského hudobného neba ako Tublatanka, Desmod, Konflikt, AC/DC revival, Gladiator, Zuzana Smatanová, ale aj zástupcovia mladšej generácie ako Smola a Hrušky, Zoči Voči, AMO, a mnohí ďalší.

Premiérovo vystúpi na Festivale Červeník aj Beáta Dubasová so skupinou Panama, ktorá si tak po rokoch zaspomína na účinkovanie s vlastnou skupinou…

Na tomto výbornom festivele nesmiete chýbať ani vy!

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 26. marca. Tento deň je Svetovým dňom epilepsie. Meniny má Emanuel.
  • 26.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 28. marca 2024
Meniny má Soňa, zajtra Miroslav