BELLA – TANEČNÁ GUĽOMETNÁ PAĽBA

  • Šport / Ostatné športy
  • 17. marca 2016, 20:13
  • Autor:vd

Tanečná skupina Bella prezentovala v kinosále Kultúrno-spoločenského centra Fontána výber z najkrajších a najpôsobivejších choreografií. Piešťanské tanečníčky všetkých vekových kategórií zo základnej umeleckej školy v rýchlych nástupoch bez zastavenia spustili v stredu 9. marca tanečnú guľometnú paľbu. Úvod patril prezentácii ukážok rôznych typov klasického tanca.

Cukrové víly, marcipánové bábiky, duo tanec či hry nenechávali publikum bez odozvy. Potlesk striedal potlesk. V pôsobivých kostýmoch, s vypnutými špičkami, hrdo vztýčenými hlávkami žiaci a žiačky prezentovali choreografie z dielne svojej učiteľky – Vtedy dobre špacírovac, Záhrada, Shakira, Valčík, Kvapík, Menuet, Valčík v ružovom či hriešny tanec Salomé a rýchly Šabľový tanec. Slečny z Belly ako bábiky milovali polku, nežne zvestovali príchod jari a zvládnutými nielen klasickými, ale i tancami súčasnosti prejavili životaschopnosť tínedžeriek.


„S vystúpením som veľmi spokojná. Naši žiaci opäť potvrdili, že keď ide o reprezentačné vystúpenie celej tanečnej formácie Bella, i menej snaživejší tanečníci sa dokážu vyšpičkovať a siahnuť k rezervám,“
zdôraznila učiteľka Dagmar Kuběnová. 

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 11, ktoré je v predaji od 15. marca.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín