Basketbalistky idú v play-off „na plný plyn“

  • Šport / Basketbal
  • 22. marca 2017, 10:17
  • Autor:

Piešťanské basketbalistky sa práve nachádzajú v záverečnej kľúčovej časti sezóny – extraligovom play-off. K zápasom vo vyraďovacej časti patria neľútostné súboje až na doraz, emócie a tímy si medzi sebou rozhodne nič nedarujú. Čajky si k play-off duelom pripravili aj špeciálnu kampaň, ktorá sa tento rok nesie v znamení hesla: „Ideme na plný plyn.“

Čajky vo štvrťfinále vyradili BKM Junior UKF Nitra a už v sobotu odštartujú semifinálovú sériu s Ružomberkom. Pôjde v nej rozhodne o veľa, keďže obe družstvá majú ambíciu postúpiť do finále. Aby sa piešťanské basketbalistky trochu odreagovali, pozvali medzi seba miestnych motocyklistov, ktorí im predviedli svoje „dvojkolesové mašiny“. Tie totiž rozhodne jazdia na plný plyn.

Čajky sa na fotenie patrične „nahodili“ a všetky hráčky si odniesli príjemné zážitky. „Všetkým sa nám to veľmi páčilo. Bolo to príjemné spestrenie nášho náročného programu. Užili sme si trochu adrenalínu a spoznali sme nových ľudí, ktorí k nám boli veľmi milí a ochotní,“ uviedla kapitánka Sabína Oroszová.

„Ďakujeme našim kamarátom z Piešťanského motocyklového klubu i ďalším motorkárom, že si našli čas a prišli medzi nás. Príjemne strávené poludnie sme si všetci veľmi užili, dievčatá sa na motorkách pofotili a dokonca aj povozili. Pre všetkých to bol super zážitok a teraz už je len na nás, aby sme na plný plyn makali hlavne na palubovke,“ povedal športový manažér klubu Tomáš Horký.

Piešťanský motocyklový klub vlani opäť obnovil dlhoročnú tradíciu a na letisku po dlhých rokoch zorganizoval motocyklové preteky, tentoraz pod názvom Veľká Cena Piešťany. Tá sa bude konať opäť aj toto leto a všetky informácie nájdete na webovej stránke www.pmkpiestany.sk.


0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je utorok 26. marca. Tento deň je Svetovým dňom epilepsie. Meniny má Emanuel.
  • 26.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava