Viskupič začal s prvými personálnymi zmenami

  • Spravodajstvo
  • 4. januára 2018, 09:31
  • Autor:sita

V Úrade Trnavského samosprávneho kraja skončili viacerí vedúci pracovníci a najbližší spolupracovníci bývalého predsedu kraja Tibora Mikuša. Ku koncu minulého roka skončili pracovný pomer dohodou Juraj Štaffa, vedúci odboru oddelenia medzinárodných vzťahov, protokolu a komunikácie, riaditelia sekcií Jozef Behul, Marek Turanský a Štefan Murárik a riaditeľ odboru ľudských zdrojov a miezd Eduard Bednárik.

Všetci okrem Turanského odišli do dôchodku. Informácie  potvrdil Peter Markovič, poverený riadením kancelárie predsedu Trnavského samosprávneho kraja Jozefa Viskupiča.
Nejde zrejme o posledné personálne zmeny, Jozef Viskupič v pripravovanej organizačnej štruktúre úradu podľa Markoviča neráta s existenciou sekcií, ktoré budú zrušené, pretože terajšie vedenie ich považuje za zbytočné.
Ľudia, ktorí skončili v úrade 31. decembra, patrili k dlhoročným spolupracovníkom bývalého predsedu Mikuša. V čase, keď bol Mikuš krajským predsedom HZDS, Murárik bol jeho podpredsedom. Štaffa bol spolu s Mikušom spoluzakladateľom neúspešnej politickej strany Nová demokracia, viedol viaceré jeho predvolebné kampane a staral sa o jeho mediálnu prezentáciu.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín